تفاوت ادوپرفیوم و ادوتویلت

  • در حالت کلی، بیشتر افراد صرفا بر اساس رایحه نسبت به انتخاب عطر یا ادکلن اقدام خواهند کرد. اما نکته جالب این است که در دنیای عطر و ادکلن، تفاوت های بسیار زیادی وجود دارد. ادوپرفیوم، ادوتویلت، عطر، ادکلن و سایر اصطلاحات هر کدام دنیایی برای خود دارند. برای اینکه یک شخص بتواند به انتخاب درستی در این زمینه برسد، بهتر است که با هر کدام از این اصطلاحات آشنا شود. در این مقاله به بررسی تفاوت ادوپرفیوم و ادوتویلت و سایر اصطلاحات در دنیای عطر و ادکلن خواهیم پرداخت.

    تفاوت ادوپرفیوم و ادوتویلت

     

     

    منظور از ادوپرفیوم چیست؟

    به طور معمول هنگام خرید عطر و ادکلن به صورت آنلاین با واژه ادوپرفیوم آشنا شده باشید. در این حالت زمانی که به یک وب سایت فروش لوازم آرایشی وارد می شوید، در ترکیب با نام انواع ادکلن ها واژه ادوپرفیوم بسیار به کار رفته است. بسیاری از افراد کنجکاو هستند که مفهوم ادوپرفیوم چیست؟  و چرا در خریدهای حضوری از این وازه استفاده نمی شود؟ در این حالت آن ها از خود می پرسند که تفاوت ادوپرفیوم و ادوتویلت چیست؟ در این قسمت می خواهیم به معرفی دقیق ادوپرفیوم بپردازیم. برای بسیاری از افراد این مهم وجود دارد که بر اساس چه دیدگاهی از واژه ادوپرفیوم استفاده می شود؟ ادوپرفیوم اصطلاحی تخصصی است که غلظت عطر را مشخص خواهد کرد.

    به عبارت دیگر پس از عطر های گرمی و همچنین پرفیوم ها، ادوپرفیوم ها با داشتن 7 الی 20 درصد اسانس بیشترین غلظت را به خود اختصاص خواهند داد. نکته جالب توجه این است که ادوپرفیوم ها با داشتن غلظت بالا، ماندگاری یک روزه داشته و منجر به ایجاد سردرد در اشخاص و اطرافین آن ها نخواهند شد. همچنین اادوپرفیوم ها بیشترین تعداد مشتری را در میان سایر انواع عطرها دارند. بیشتر کارخانه جات تولید کننده عطر و ادکلن نیز ادوپرفیوم را تولید می کنند. حد دوام ادوپرفیوم ها یک روز است و شخص خود نیز قادر به استشمام بوی آن می باشد. نکته جالب اینجاست که در صورت برخورد ادوپرفیوم ها با آب مجددا قابلیت استشمام آن ها بر خواهد گشت.

    بررسی اصطلاح ادوپرفیوم

    اصطلاح ادوپرفیوم به شکل EDP و به اختصار بر روی برخی شیشه های عطر نمایش داده می شود. این اختصار از واژه Eau de Parfum گرفته شده است. در پاره ای از موارد ادوپرفیوم ها با واژه millésime نیز شناسایی خواهند شد. وازه ادوپرفیوم از دو قسمت ادو و پرفیوم تشکیل شده است.

    ادو (Eau ) یک واژه فرانسوی بوده و به معنی آب می باشد. اگر بر روی شیشه یک عطر از این واژه استفاده شود، یعنی سعی شده تا این عطر رایحه ای ملایم داشته باشد. البته باید دقت کنید که در صورتی که استفاده از واژه ادو به صورت ” Eau de Parfum ” مورد استفاده قرار گیرد، معنای دیگری دارد. این اصطلاح به معنای این است که میزان روغن عصاری عطر (Essential oil) استاندارد می باشد.

    قسمت دوم واژه پرفیوم (Perfume) است که مجددا یک واژه در زبان فرانسوی بوده و به معنای عطر می باشد. طرفداران عطر و ادکلن باید بدانند که واژه پرفیوم به معنای بیشترین غلظت Essential oil می باشد. بیشترین میزان Essential oil در یک عطر حدود 15 الی 25 درصد خواهد بود.

    ویژگی های اصلی ادوپرفیوم

    • 15 الی 20 درصد غلظت Essential oil
    • یکی از پرطرفدار ترین انواع عطر در بین مشتریان
    • ماندگاری نسبتا بالا (یک شبانه روز)
    • خاصیت چربی مانند (بدون ایجاد حالت چربی بر روی پوست)
    • یکی از بهترین عطرها برای استفاده شبانه

    منظور از ادوتویلت چیست؟

    در این قسمت می خواهیم به سوال ادوتویلت چیست؟ پاسخ دهیم. همچنین در ادامه به بررسی تفاوت ادوتویلت و ادوپرفیوم خواهیم پرداخت. یکی از انواع عطر های ملایم، ادوتویلت می باشد. همچنین از این نوع عطر می توان به عنوان خوشبو کننده برای پوست استفاده کرد. در ترکیب مربوط به این نوع عطر مقدار زیادی الکل استفاده شده است. بنابراین رقیق بوده و تحت عنوان آب معطر نیز شناخته می شود. به دلیل داشتن رقت بالا و حالت مایع بودن زیاد، به صورت مستقیم بر روی پوست بدن قرار خواهد گرفت. به عبارت دیگر آقاین بعد از اصلاح صورت و خام ها پس از استحمام می توانند از آن برای خوشبو کردن پوست استفاده کنند.

    تفاوت ادوپرفیوم و ادوتویلت

    ترکیب اصلی ادوتویلت متشکل از الکل زیاد و انواعی از روغن های عطراگین می باشد. همچنین گاهی اوقات به دلیل استفاده از عصاره گیاهانی از جمله گل شمعدانی، اسطوخودوس، یاس، سوسن و غیره به ادوتویلت، آب گل نیز می گویند.

    حال اگر بخواهیم کمی دقیق تر در رابطه با ادوتویلت صحبت کنیم، باید بگوییم که ادوتویلت نیز مانند ادوپرفیوم نشان دهنده غلظت عطر می باشد. حدفاصل ادوپرفیوم و ادوکلن را ادوتویلت تشکیل می دهد. به عنوان مثال میزان غلظت روغن عطر در ادوتویلت ها برابر با 4 الی 10 درصد می باشد. کارخانه های عطر سازی انواع عطر های خود را هم در حالت ادوپرفیوم و هم در حالت ادوتویلت تولید می کنند. اما عطرهایی که به صورت ادوتویلت تولید می شوند بر پایه نت های ابتدایی و آغازین می باشند. در نتیجه رقیق تر، سبک تر و تازه تر خواهند بود.

    ماندگاری ادوتویلت ها بین 3 الی 4 ساعت می باشد. همان طور که گفته شد به دلیل سبک بودن و ملایم بودن رایحه ادوتویلت ها، بیشتر برای محیط های عمومی و کاری و همچنین فصول گرم (بهار و تابستان) پیشنهاد می گردد. به عبارت دیگر اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به دنبال لذت شخصی هستید و دلتان نمی خواهد تا جلب توجه کنید، پیشنهاد ما به شما ادوتویلت است.البته ماندگاری و رایحه عطر ها در کنار کیفیت فاکتور های تشکیل دهنده آن ها به جنس پوست افراد نیز بستگی دارد.

    ویژگی های اصلی ادوتویلت

    • غلظت 4 الی 15 درصدی Essential oil
    • میزان ماندگاری متوسط (حدودا 3 الی 4 ساعت پس از استفاده)
    • ترکیبات شامل عصاره و الکل
    • فاقد چربی و حالتی کاملا خشک
    • دارای رایحه ای سبک و بدون هیچگونه جلب توجه
    • بهترین پیشنهاد برای استفاده روزمره
    • مناسب برای محیط های عمومی و محل کار
    • بهترین نوع عطر برای فصول گرم سال
    • قابل استفاده مستقیم بر روی پوست بدن (پس از استحمام و اصلاح صورت)

    نتیجه گیری تفاوت ادوپرفیوم و ادوتویلت

    در این مقاله به بررسی تفاوت ادوپرفیوم و ادوتویلت پرداختیم. در نهایت می توان عنوان کرد که بهترین توصیه به طرفداران عطر و ادوکلن این است که پیش از انتخاب و خرید هر نوع عطری، هدف خود را مشخص نمایند. تعیین محل استفاده، فصلی که در آن قرار دارید، میزان معطر بودن عطر، جلب توجه و سایر موارد می تواند در انتخاب درست عطر به شما کمک کند. در صورتی که انتخاب عطر آگاهانه صورت گیرد، خرید رضایت بخش و عاقلانه صورت می گیرد.

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *